zondag 7 maart 2010

Drakenblouse is af!

De blouse van Stef had alleen nog maar knoopjes nodig. Maar die had ik dus niet.

Dus ik gisteren op de fiets naar Zeist, het was mooi weer dus dan is 6km fietsen best lekker.
Op zaterdagmorgen is er altijd markt in Zeist met één stoffenkraam ongeveer en een fourniturenman. Helaas die was er gisteren dus niet. De andere 2 winkels waar ik naar toe ben geweest had ook niet wat ik zocht. Dus ik heb bij de Hema hele eenvoudige witte knoopjes gekocht. Eventueel vervang ik die wel een keer door een ander kleurtje....want echt veel voegen ze niet toe.

Het knoopsgaten maken had ik lang vermeden maar nu wilde ik het echt weer....en weer ging het niet goed. Mijn machine kan echt niet automatisch knopen maken. 'Handmatig'(zelf op het goede moment op een knopje drukken) ging wel goed. Ik blij, zo durf ik dat wel vaker te doen.

Maar de blouse is af. Ik blij, Stef ook wel denk ik want dan kan hij hem aan. Hij denkt weliswaar dat hij moet wachten op mooier weer...maar hij mag hem van mij natuurlijk ook best over een longsleeve aan..Oja die natte plek linksvoor komt doordat Stef er al direct chocola in geknoeid heeft...bij de eerste keer aan (toen de blouse nog niet af was).

1 reacties:

Jetje's Art zei

Knap hoor om de bvloese zo netjes te krijgen. de strepen in de zakken lopen beiede helemaal recht met de bloese en er zit nog een bandje op de naden en als versiering. Waar heeft u eigenlijk het draakje vandaan?