maandag 13 oktober 2008

even de schade inhalen

Ik heb namelijk de afgelopen tijd best veel gemaakt....alleen had ik steeds geen zin om er foto's van te maken en hier een verslagje neer te zetten.
Nu ben ik even thuis en moet ik dat maar doen. Dus nu een inhaalslag!
Het eerste wat af was is een broek voor Maud, met een ieniemienie rokje er aan vast. De broek is een patroon uit de Knippie Idee (voorjaar 2008) de versiersingen en deelnaden heb ik zelf bedacht.Daarna een shirt voor mezelf. Ik had al zoveel Qiara's voor de kinderen gemaakt, dat ik dacht nu ben ik zelf ook aan de beurt. Maar dan wel de lange met de deelnaden.

Vervolgens Stef's Spiderman shirt. Het plaatje is een met textielstift overgetrokken kleurplaat. Er zaten eerst nog boorden aan het shirt maar dat was geen gezicht dus die heb ik er weer afgehaald...gelukkig waren de mouwen ook veel te lang!


Ook had ik de eer om een geborduurde pauw van Rianne te mogen ontvangen. Deze heb ik op een eerder gemaakte jurk van Maud gezet. Nu is die nog mooier!

En het laatste wat af is gekomen is een rokje van een voor Sanchoers bekend stofje. Ik vond het zo'n leuk stofje dat ik het ook heb gekocht toen ik het zag liggen. Ik heb er een strokenrok gemaakt van Farbenmix. De Lisann.

En nu is Stef weer aan de beurt. Hij krijgt een trui en een broek. De trui is een uitdaging van het forum van Sancho. Deze ga ik maken van donkerblauwe stof. Daarbij krijgt hij een groene broek. Gewoon het smalle model dat ik al eerder voor hem maakte. Dat zit hem zo goed dat ik het zonde vind om iets anders te maken.
Ik ga er denk ik wel kniestukken opmaken....scheelt weer tijd dat hij hem aanheeft!

1 reacties:

MoniqueB. zei

Nou, je hebt idd hard gewerkt. Ik vind het jurkje met roze erg leuk, en de stippenrok is ook geweldig.
Ik heb ook alweer nieuwe lapjes liggen, (jas en jurk voor Bridget) maar nog geen tijd!