zondag 27 januari 2008

Uit logeren

Mijn naaimachines zijn uit logeren.

Bij het maken van de knoopsgaten voor de zomerjas wilde mijn gewone machine echt niet meewerken. Er ging steeds iets anders verkeerd. En dat lag niet aan mij want ook Ine lukte het niet.
Zij heeft de jas nu mee om op haar machine de knoopsgaten te maken.

Ik heb dus mijn machines gelijk maar naar Matti in Utrecht gebracht. Dinsdagmorgen mag ik na 11u bellen om te vragen hoe ziek ze zijn.

Enne met het oog op de naaimarathon in april (zie Sancho naaimarathon ) kan het niet verkeerd zijn om ze even een onderhoudsbeurt te geven.

Maar wat doe ik ondertussen? Ik bereid voor. Ik heb al stof geknipt voor een spijkerbroek voor Stef, een jurk voor Maud en een T shirt voor mezelf.
De broek is een strak model uit de Ottobre, heb ik al eerder gemaakt, past hem goed. Hopelijk geldt dat ook voor maat 128(!).

Het jurkje komt uit de nieuwe Knippie, model 6 met de volants onderaan. Hij wordt gemaakt van een streepjestricot gecombineerd met effen lichtroze. Ik denk dat ik er ook nog wat leuke applicaties op maak.

Het T shirt maak ik na van een shirt van mezelf van vorig jaar. Daar was de stof van kapot gegaan maar het zat zo leuk. Ik heb er al eens een proefmodel van gemaakt en dat zit ook goed (heb ik zelfs weleens aan). Nu dus van een bruin-geel-wit gebloemde stof.

1 reacties:

Wendy, mama van Daphne zei

hoi ester,

heb eens een kijkje genomen op jouw blog... ziet er goed uit!!!

had een vraagje: hie heb je die leuke klok erop gekregen? ben al wat aan het proberen geweest, maar krijg het helaas niet voor elkaar...

groetjes, wendy (BB)