dinsdag 15 januari 2008

Het schiet niet op

Pffff het schiet niet echt op. Had ik voor vanavond een naaiavondje gepland, zodat ik een heel end zou zijn, werd daar danig verandering in gebracht.

Eerst tijdens het eten, bij Stef bleef iets hangen. Dat is niet heel ongebruikelijk vanwege zijn niet goed werkende slokdarm(hij had een slokdarmaflsuiting). Maar dit was de eerste keer dat hij er pijn van had. Hij voelde het overduidelijk zitten.
We vermoedden dat het een stukje bot/pees van de drumstick was.
Dus Jasper is met hem naar het WKZ gegaan, ik bleef met Maud thuis.
10 Minuten later ging de bel, het klonk alsof Stef op de bel drukte, maar dat kon toch niet? Ja dus wel....

In de auto had hij op een gegeven moment gezegd: "Ik heb het doorgeslikt!" Ze zijn weer naar huis gekomen om dat eens te testen. En ja hoor de beker water ging gewoon door, en de plak ontbijtkoek ook.

Gelukkig.

In de tussentijd had echter Jasper's moeder gebeld: Jasper's oma had gisteren haar heup gebroken en zou over een half uur geopereerd worden. Maar ze is 92!

Gelukkig hebben we vanavond gehoord dat de operatie in elk geval goed is gegaan, ze heeft een kunstheup. Nu ben ik wel heel erg benieuwd naar haar herstel, heel gezond was ze niet meer.


Maar al met al had dit tot gevolg dat ik nadat de kinderen naar bed waren geen zin meer had om te naaien...en zo is Stefs pak nog geen steek verder gekomen. Hopelijk nog wel iets van de week.

1 reacties:

Anoniem zei

Hoi Ester,

ik weet niet of je dit nog leest, maar ik ben benieuwd hoe het met de slokdarm van Stef gaat.

We hebben via de mailinglist contact met elkaar gehad en we kwamen elkaar tegen op het forum van Sancho.

Met de slokdarm van Boris gaat het redelijk goed. Ik praat je wel even bij als ik zeker weet dat je dit hebt gelezen.

Groet,
Wieny